Nirma (pakistansk skuespillerinde) Pakistansk skuespillerinde, model

Højde, vægt og fysiske statistikker

Højde 5 fod 5 tommer (1,65 m)
Vægt 55 kg (121 lbs)
Talje 26 tommer
Hofter 34 tommer
Kropstype Slank
Øjenfarve Brun
Hårfarve Mørkebrun

Seneste nyt

  • Sanger Davido praler med Louis Vuitton-skjorte, der er mere end N700k værd
  • Jennifer Lopez og Ben Affleck blev forlovet 18 år efter deres første mislykkede forlovelse
  • Will Smith udelukket fra akademiet i de næste 10 år
  • Skuespiller Junior Pope føler sig stolt, da søn taler Igbo flydende i skolen
  • Davidos Ifeanyi går væk i frustration, mens Ice-Cream Man spiller spil med ham
  • Tina Knowles fejrer Beyoncé & Jay Z's 14-års bryllupsdag
Kendt for Ægteskab 1998
Fulde navn Burma
Erhverv Skuespillerinde, model
Nationalitet pakistansk
Alder 47 år gammel (i 2022)
Fødselsdato 21. juli 1974
Fødested Lahore
Religion islam
Stjernetegn Kræft

Ayesha Jahangir er bedst kendt for sit kunstnernavn Nirma, som er givet af en filmproducent, Ejaz Durrani. Hun er en tidligere pakistansk Lollywood film-, tv- og sceneskuespillerinde. Filmproducent Ejaz Durrani gav hende kunstnernavnet Nirma. Hun blev født den 21. juli 1974 i Kuwait. Hendes barndom tilbragte i Kuwait, hvor hun afsluttede sin tidlige uddannelse. Hendes familie flyttede til Lahore, da hendes far døde.

Karriererejse

Nirma startede sin karriere i 1996 som model. Senere optrådte hun på tv-skærmen som skuespillerinde med sit første skuespil 'Ranjish'. Dernæst portrætterede hun derefter i tv-serien Do Chand. Siden da til 2014 har hun spillet i mange berømte dramaer. I 2007 optrådte hun i det berømte Kamran Qureshi-instruerede tv-seriedrama 'Sarkar Sahab', som Gul Ara sammen med Asif Race Mir og Imran Abbas . Dramaet er baseret på kulturen i Cholistan-ørkenen og Dubai.





Hun fik sin filmdebut i 1996 i Lollywood-filmen 'Bazigar' sammen med Meera, Babar Ali og Javed Shaikh. Hun har spillet omkring 40 film i Pakistan. Hendes en af ​​de bedste præstationer var film var den pakistanske urdusprogede film 'Yeh Wada Raha' fra 2003 sammen med Zara Sheikh | og Shan Shahid som er instrueret af Sanjeeta. Hun spillede rollen som datter af en mafiaboss. Samme år spillede hun i den romantiske komedie-teaterfilm 'Shararat' sammen med Shan Shahid, Baber Ali og Reema. Denne film er historien om en pakistansk-amerikansk fyr, der vender tilbage til sin fødeby i Punjab.

På trods af mange berømte film og dramaer har hun også spillet i mange Punjabi scenedramaer og forskellige musikvideoer. Hendes sidste optræden i Lollywood var en urdufilm 'Sher e Pakistan' sammen med Shaan Shahid , Saima Noor , Moammar Rana , Reema Khan , og Resham, i 2014. Efter denne film sagde hun op med skuespillet.



Filmografi

  1. Bazigar 1996.
  2. Aashqi Khel Nahin 1997.
  3. Drømmepige 1997.
  4. Raja Pakistani 1997.
  5. Gæld 1997.
  6. Ægteskab 1998.
  7. Dil Main Chhupa Ke Rakhna 1999.
  8. Aik Aur Love Story 1999.
  9. Ghaddar 1999.
  10. Angaray 2000.
  11. No Paisa No Problem 2000.
  12. Kahan Hai Qanoon 2000.

Præstationer

Hun er også kendt som en af ​​de bedste dansere i Pakistan. Hendes popularitet var ikke placeret i Pakistan, men hun er også berømt i Indien. En indisk sanger, Daler Mehndi har henvendt sig til hende for hans musikvideoer. Kort sagt er hun et af de berømte navne i den pakistanske filmindustri.

Nirma (pakistansk skuespillerinde)'s fotogalleri

Nirma (pakistansk skuespillerinde) Karriere

Erhverv: Skuespillerinde, model

Kendt for: Ægteskab 1998



Debut:

bazigar

Familie & pårørende

Far: Ikke kendt

Mor: Karsanbhai Patel

Civilstand: Enkelt

Redaktørens Valg